Vesieristyksiä

Vesieristys · vesieristystä · vesieristykset · vesieristyksiä

Hakuehdolla vesieristyksiä löytyi yhteensä 61 yritystä. Tulokset 1—20:

Rakmaster Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakentamista, huoneistoremontteja

Rakmaster Oy on korjausrakentamiseen ja huoneistoremontointiin erikoistunut perheyritys, joka on perustettu vuonna 1995. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja yhteisöt. Palvelumme on luotettavaa, joustavaa ja työnjohto on tavoitettavissa helposti. Hoidamme kohteet ns. avaimet käteen periaatteella tai osaurakointina. Palvelemme Uudellamaalla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Karkkila, Sipoo).

Palvelu:vesieristys
 

Profiilikeskus Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesieristystä, sadevesijärjestelmiä, katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita, kattotöitä, kattoja

Kattotyöt ja laaja kattovalikoima. Saat tyylikkäät, korkealuokkaiset katteet, jotka kestävät pohjoisen ankaria sääoloja vuodesta toiseen. Profiilikeskuksen kattopellit ovat helppoja asentaa ja huoltaa. Meiltä myös vesikatot, peltiä ja peltitöitä. Profiilikeskuksen tuotevalikoimaan kuuluvat tiilikuvioiset ja suorauraiset profiilit, joita valmistamme kaikilla markkinoilla olevilla pinnoitteilla. Runsaasti värivaihtohtoja. Edullinen kokonaisratkaisu kattoremonttiin, kaikki kattotarvikkeet kerralla.

 

Repairfix Ky LOIMAA

Saneerausta, lattian päällystystä, korjausrakennusta

Yrityksemme on erikoistunut vaativiin saneerauskohteisiin, teemme kaiken kylpyhuoneista aina ulkomaalauksiin asti. Toiminta-alue: Etelä-Suomi, Naantali, Raisio, Turku, Kaarina ja Paimio ympäristökuntineen. Rakennat uutta tai korjaat vanhaa, ota yhteyttä amattilaiseen! Asiakkaitamme on yksityiset ja yritykset. HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS joka on 60% TYÖNOSUUDESTA!

Palvelu:vedeneristykset
 

Liedon Saneeraus Oy LIETO AS

Talonrakennusta, korjausrakennusta

Liedon Saneeraus Oy tekee ammattitaidolla pientalo rakentamisen- ja teollisuustuotannon sekä toimintaan kuuluu myös kaikki saneeraustyöt sekä putkistojen saneeraukset. Teemme myös kiinteistöjen sekä asuin- ja liikehuoneistojen peruskorjaukset. Lisäksi teemme kylpyhuone- ja kosteiden tilojen remontit, keittiöremontit, laatta- ja parkettityöt, maalaukset sekä tapetoinnit. Yrityksellämme on tulityökortti ja vesieristyksen sertifikaatti. Toimimme Turun talousalueella.

 

Mestarilaatoitus Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Laatoitustöitä

Mestarilaatoitus Oy on joensuulainen 25.1.1982 perustettu yritys. Toimenkuvaan kuuluvat vaativat keraamiset laatoitus-, kivi ja oheistyöt, kuten vedeneristystyöt. Toimialueena on koko Suomi, mutta pääasiassa pääkaupunkiseutu. Yritys työllistää noin 20 alan pitkäaikaista ammattilaista. Työkohteitamme ovat julkiset rakennukset, uimahallit ja kylpylät. Linjasaneeraukset ja valut tehokkaasti. Tutustu referenssiluetteloon ja kuvagalleriaan, niin saat lisätietoa tekemistämme projektikohteista!

 

Katman Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattotöitä, kattoja

Katman on kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on yli 10vuoden kokemus alan vaativimmistakin kohteista - pienistä korjaustöistä aina suurien teollisuuskohteiden kattojen rakentamiseen. Toimipisteemme Oulussa ja Rovaniemellä palvelevat kaikkia uutta kattoa tai katon saneerausta tarvitsevia ympäri Suomen. Yhdessä laadukkaiden yhteistyökumppaneiden (Katepal, Isover, Paroc) kanssa tarjoamme korkealaatuiset palvelut.

Palvelu:vesieristykset
 

Rakennus ja Remonttipalvelu Ilkka Palola - Tmi Ilkka Palola YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, uudisrakentamista, saneeraustöitä

Teen YLIVIESKAN lähiympäristössä uudisrakennukset, huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, tasoitetyöt ja maalaustyöt, yms. Jo vuodesta 1987. HUOM. KOTITALOUSVÄHENNYKSEN saat vähentää verotuksessasi. Toimimme pääasiassa Alavieska, Oulainen, Sievi, Haapavesi ja Nivalan talousalueella, n. 100 km säteellä Ylivieskasta. HUOM! kevättalvella 2011 valmistuu kaksi n. 100-106 m² omakoitaloa (puuverhoilu) SINÄ voit vielä vaikuttaa sisätilojen ratkaisuihin sekä pintamateriaaleihin.

Palvelu:vesieristystyöt
 

Muuraus ja Laattatyö E. Lappalainen TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Muurausta, laatoitustöitä, saneerauskorjausta

Rakentamisen vahva ammattilainen jo 40 vuoden kokemuksella. Nyt on hyvä aika toteuttaa remonttisuunnitelmat. Rakennuttaa uusi tulisija, uusia pesuhuone tai korjata vanhaa. Tulisijojen suunnittelu, tarvikemyynti ja muuraus, tulisijoihin piiput ja palomuurit. Vanhojen tulisijojen ja piippujen korjaustyöt. Pesuhuoneremontit, laattamyynti, suunnittelu, vedeneristystyö.Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen remonttiinne. Kannattaa tulla kaempaakin palvelevaan liikkeeseemme.

Palvelu:Vedeneristys
 

Katto 2000 Oy HELSINKI

Katon rakennusta

Katto 2000 Oy on perustettu vuonna 2003. Teemme bitumikattotyöt käyttäen katteina Trelleborg Oy:n valmistamia kumibitumikermejä. Toiminta-alueenamme on Uusimaa (Helsinki, Espoo, Vantaa). Teemme huopakattotyöt uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin. Henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito vesikatto- ja vedeneristystöistä. Yhtiömme luottoluokitus on AAA-luokka, Rakentamisen Laatu (RALA) Ry:n pätevyystodistus sekä olemme Kattoliitto Ry:n jäsenyritys.

Palvelu:pihan vedeneristys
 

Saunasaneeraus Hannu Rasi Ay TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerausta, remontteja, saunaremontteja

Teemme yli 20 vuoden kokemuksella saunaremontit, pesutilaremontit ja huoneistoremontit Pirkanmaalla. Remonttipalveluitamme ovat myös huvilaremontit ja kesämökkiremontit putki- ja sähkötyöt mukaan lukien. Meillä on märkätilojen vedeneristykseen VTT-sertifikaatti. Savusaunarakentaminen on erikoisalaamme. Olemmekin Vuoden Savusauna 2004 kilpailun voittaja. Kuulumme kansainväliseen savusaunaklubiin sekä Pispalan saunayhdistykseen. Toimimme Pirkanmaalla Tampereen ja Ylöjärven ympäristökunnissa.

Palvelu:vesieristys saunatilaan
 

Turunmaan Rakennus- ja LVI-Palvelu Oy RAISIO

LVI-asennusta

Turunmaan Rakennus ja LVI-Palvelu tarjoaa monipuoliset rakennus- ja LVI-alan palvelut Varsinais-Suomessa. Toimimme kohteissa pää- ja aliurakoitsijana. Kohteinamme ovat sekä uudisrakennukset että remontointi- ja saneerauskohteet. Meiltä myös asbestipurku. Lisäksi vesieristykset. Teemme kaikki työt tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella.

Palvelu:vesieristystä
 

Mestarilaatoitus Oy JOENSUU

Laatoitustöitä

Mestarilaatoitus Oy on joensuulainen 25.1.1982 perustettu yritys. Toimenkuvaan kuuluvat vaativat keraamiset laatoitus-, kivi ja oheistyöt, kuten vedeneristystyöt. Toimialueena on koko Suomi, mutta pääasiassa pääkaupunkiseutu. Yritys työllistää noin 20 alan pitkäaikaista ammattilaista. Työkohteitamme ovat julkiset rakennukset, uimahallit ja kylpylät. Linjasaneeraukset ja valut tehokkaasti. Tutustu referenssiluetteloon ja kuvagalleriaan, niin saat lisätietoa tekemistämme projektikohteista!

Palvelu:vedeneristys
 

APAKATE TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesieristystä, kattotöitä

Jo 30v kokemuksella kaikenlaiset huopakattotyöt Pirkanmaalla ja tarvittaessa kauemmaksikin. Samoin talon ulkopuoliset sokkelin vedeneristystyöt. Toimin sekä urakkana että tuntityönä. Tarjouksen voi pyytää myös sähköpostitse. Yksityisten kannattaa hyödyntää kotitalousvähennys. Tarvittaessa toimin myös viikonloppuisin.

Palvelu:sokkelin vedeneristys, vedeneristykset
 

TIM-Rakennus Oy TAMPERE

Talonrakennusta

Tekijä Saneerauksiin TIM Rakennus Oy. Näköpiirissä putkiremontti tai muu saneeraustyö? Kysy meiltä reilu ja jämpti tarjous. TIM Rakennus on Pirkanmaan talousalueella saneerauksiin erikoistunut rakennusliike. Käytämme kosteiden tilojen vedeneristystöissä omia koulutettuja märkätila-asentajia.

 

Finhaba T:mi TURKU

Maalaustöitä, lattiapinnoitusta

FinHaba on turkulainen lattiapinnoitus ja maalaustyö ammattilainen. Erikoisosaamistamme ovat kovan mekaanisen tai kemiallisen rasituksen alaiset lattiat, lattiakorjaukset, kaatojen korjaukset, epoksi , polyuretaani , akryyli, lattiapinnoitteet, kiinteistön maalaustyöt

Palvelu:vesieristys
 

Tmi Kattopasit PAIMIO

Kattotöitä

Tmi Kattopasit on paimiolainen kattotöihin erikoistunut yritys. Olemme erikoistuneet huopakattotöihin ja kattojen vesieristyksiin. Kattotyöt tehdään yli 15 vuoden ammattitaidolla! Asiakkaitamme ovat yritykset ja yksityiset. Teemme huopakatot aliurakointina omakotitaloista teollisuushalleihin. Toimimme koko Etelä- ja Länsi-Suomen alueella! Kysy lisää kattoalan palveluistamme.

Palvelu:kattojen vesieristys
 

Urakointi Kaise Oy - Kanta-Hämeen Kiinteistöala HÄMEENLINNA

Maarakennusta, kiinteistöhuoltopalveluita

Kiinteistöpalvelua jo vuodesta 1976 sekä maanrakennusurakointia ammattitaidolla. Keskitetty kiinteistöhuolto merkitsee organisoitua, joustavaa ja ammattitaitoista huoltomiesjärjestelmää. Asianmukainen kalusto tuo siihen tehokkuutta ja nopeutta. Suoritamme asiakkaan tilaamat maanrakennustyöt ja sadevesiviemäröinnit vuosien kokemuksella. Kalustomme soveltuu niin pienille työmaille kuin isommille urakoillekin. Toiminta-aluettamme on Hämeenlinna, Valkeakoski, Hattula ja Janakkala. Ota yhteyttä!

Palvelu:vesieristykset
 

Sisustustalo Oulun Sisustajat - Sisustusliike Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusmyymälä, sisustusliike

Sisustustalo-ketju on kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattianpäällyste -ja seinänpäällysteosaaminen joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit: kylpyhuonekalusteet, hanat, lattiat ja matot, parketit, laminaatit, puulattiat, muovilattiat, kokolattiamatot, kaakelit, keraamiset laatat, listat, maalit, liimat, lakat, kankaat ja tapetit. Sisustalo tarjoaa myös sisustussuunnittelua, mattoasennusta, parkettiasennusta sekä laatoitusta ja vedeneristystä.

 

Varsinaisbitumi Oy TURKU

Kattotöitä

Varsinaisbitumi Oy asentaa teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille kumibitumista ja polyesterikuidusta valmistettua Eurogum-katetta. Se on huopakattojen aatelia. Teemme myös piha- ja parkkitasojen vesieristystöitä. Korjaustarjouksemme sisältää maksuttoman kattoanalyysin sekä työn "avaimet käteen" periaatteella. Kysy myös vuosihuoltosopimustamme. Varsinaisbitumi Oy:llä on RALA-pätevyystodistus. Katso lisää www -sivuiltamme. Calling outside Finland: + 358 (0) ...

Palvelu:vesieristys
 

Rakennus-ALHE Oy TAMPERE

Saneerausta

Omakotirakentamisesta teolliseen tuotantoon tai osaurakointi ovat VAHVUUKSIAMME. Meillä on osaaminen niin uuden rakentamiseen kuin ikääntyneen kiinteistön saneeraukseen. Olemme erikoistuneet asunto-osakeiden ja kiinteistöjen kosteiden tiloja ja keittiöiden saneeraamiseen. * Perustukset * Elementtiasennukset * Muotti- ja valutyöt * Vesikattotyöt * Levytys- ja alakattotyöt * Saunaosastot * Vesieristykset ja laatoitukset

 

Muuta hakua

Vesieristyksiä:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.