Vesikatto

Vesikatto

Hakuehdolla vesikatto löytyi yhteensä 30 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Lielahti | TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

K-rauta Lielahdesta löydät kaiken tarvittavan kodin kunnostukseen, remontointiin ja rakentamiseen. Asiantuntevan, iloisen henkilökuntamme avulla löydät Sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut mahtavista valikoimistamme. Sisustajapalvelustamme saat kaikki tarvitsemasi sisustusmateriaalit ja -tarvikkeet. Maalit, liimat, laastit joka kohteeseen löydät helposti ja nopeasti. Kaikki maalaus-, laatoitus ja tapetointityövälineet saat vaivattomasti samasta paikasta. Tervetuloa!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Tuote

 

Protan Kattopalvelu Oy | VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta

Protan Finland on Suomen suurin yksikerros-vesikatteiden maahantuoja ja kokonaisvaltaista asennuspalvelua tarjoava yritys. Pohjolan vaativaan ilmastoon suunniteltu Protan-vesikate suojaa teollisuushallit, urheiluhallit, liikekiinteistöt, kerrostalot, rivitalot ja omakotitalot vuosikymmeniksi eteenpäin. Protan Kattohuolto päivystää 24 h/vrk. Kiireisiin huoltotöihin erikoistunut kattohuoltoyksikkö hoitaa kaikki pikaisia toimia edellyttävät bitumi-, tiili-, pelti- ja pvc-kattokorjaukset.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Uudenmaan Roofer | HELSINKI

Kattotöitä, katon rakennusta

TERVETULOA KATTOTÖIDEN ASIANTUNTIJALLE. ROOFER on Uudenmaan alueella toimiva kattourakointiin ja -huoltoihin erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on pitkän työkokemuksen myötä karttunut vankka ammattitaito ja ylläpidämme osaamista myös kouluttamalla henkilöstöämme. Kaikki työntekijämme ovat käyneet tulityö- ja työturvallisuuskoulutuksen, josta heille on myönnetty tulityö- ja työturvallisuuskortit.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Tuote

 

JKK Couriers Oy - JKK Remontit Oy | VANTAA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennusala

JKK Remontit on yritys, jonka tavoitteena on toteuttaa asiakkaan toiveet rakentamisen ja remontoinnin, saneerauksen ja uudisrakentamisen osa-alueilla kattavasti ja luotettavasti. Olemme erikoistuneet kattotöihin; konesaumakatot, peltikattotyöt, kattorakenteet, vesikatteet + pellitystyöt ovat osaamistamme. Erikoisosaamistamme ovat myös erikoislaatoitukset ja erikoisempien saunojen valmistus, jotka valmistetaan käsityönä ja suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Oulun Remontti Idea Oy | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja

Remontti Idea on oululainen remonttialan erikoisliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kaikki kodin remontit - takuutyönä! Työt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja käytettänäväsi on luotettavien yhteistyökumppanien laajat valikoimat. Toimialueitamme ovat mm. Oulun talousalue, Raahe, Kuusamo, Ii ja Pudasjärvi. Ota yhteyttä - olemme sinua varten.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Kattava Oy | TURKU

Katon rakennusta

Me urakoimme erilaiset vesikatot ja vedeneristystyöt. Tarjoamme bitumikatteet, tiilikatteet sekä siltojen vedeneristystyöt. Käytämme projekteissa mm. hyväksitodettuja KATEPAL- ja ORMAX (Monier)-tuotteita. Käyttämämme tuotteet ovat kotimaisia, tyyppihyväksyttyjä materiaaleja, jotka on suunniteltu kestämään juuri Suomen ankaria olosuhteita. Haluamme tarjota asiakkaalle parasta mahdollista laatua, sillä asiakkaiden tyytyväisyys on meille avainasemassa.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Katterla Oy | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta

Katterla Oy on perustettu vuonna 1992. Yrityksellämme on mittava kokemus erityyppisten vedeneristystöiden tekemisestä. Työmme on pitkäjänteistä ja vastuullista, jolloin asiakas voi olla aina varma hyvästä lopputuloksesta. Katterla Oy on urakoinut yli 1 milj. m² erityyppisiä vesikattoja ja siltaeristyksiä. Katterla Oy on Kattoliitto ry:n jäsenliike ja kuuluu Kattoliiton seurantajärjestelmän pariin.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Hämeen Kattokeskus Oy | PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, katon rakennusta

Hämeen Kattokeskus - katolta katolle jo vuodesta 1997 alkaen. Olemme Pirkanmaan johtava vesikattosaneeraaja. Meillä on vankka kokemus erilaisista vesikattoremonteista. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset. Palvelemme Pirkanmaalla (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Akaa, Ikaalinen, Orivesi, Valkeakoski) yksityisasiakkaita, yrityksiä ja julkista sektoria. Myös laadukkaat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Peltisepänliike Kärsämä Oy | HAUKIPUDAS

Rakennussaneerausta, rakennuspeltitöitä, peltikattotöitä

Rakennuspeltitöiden osaaja, teemme kaikki rakennuksien peltityöt vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauttamme järjestyy niin peltisten vesikattojen teko ja saneeraus kuin muidenkin rakennuspeltien asennukset, saneerukset ja maalaukset. Asennamme teräspeltiset, kupariset ja messinkiset kynnyslistat, ikkunalistat,takaneduspellit, piipunpellit ja piipunhatut. Jos tarvitset Oulun seudulla rakennuspellitysten asiantuntijaa soita ja kysy lisää.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Keski-Suomen Laatukatot Oy | JYVÄSKYLÄ

Talonrakennusta

Tuomme katon pääsi päälle, takuutyönä! Laatukatot on hyvästä työstä ja pavelusta tunnettu, pientalojen vesikatto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut yritys. Laatukatot on perustettu vuonna 2003. Tänä vuonna olemme olleet saneeraamassa erittäin vaativiakin kohteita mm. vaikeita kosteusvaurioita. Älä anna remontin sotkea tuttua ja turvallista arkirytmiäsi. Ammattitaito on paras takuu, mitä kotisi voi saada. Pyydä maksuton tarjous oman kotisi remontista!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Katto 2000 Oy | HELSINKI

Katon rakennusta

Katto 2000 Oy on perustettu vuonna 2003. Teemme bitumikattotyöt käyttäen katteina Trelleborg Oy:n valmistamia kumibitumikermejä. Toiminta-alueenamme on Uusimaa (Helsinki, Espoo, Vantaa). Teemme huopakattotyöt uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin. Henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito vesikatto- ja vedeneristystöistä. Yhtiömme luottoluokitus on AAA-luokka, Rakentamisen Laatu (RALA) Ry:n pätevyystodistus sekä olemme Kattoliitto Ry:n jäsenyritys.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Tornion Pelti Ky | KYLÄJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltikattotöitä, peltisepänliike, peltitöitä

Tornion Pelti Ky on torniolainen peltiyritys, joka perustettiin vuonna 1981. Yritys sijaitsee Laivaniemessä, Tornion ja Kemin välillä. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee neljä vakituista työntekijää. Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa isot urakoitsijat ja taloyhtiöt, myös omakotitalojen omistajat käyttävät yrityksen palveluja. Yrityksen pääpalvelut ovat rakennuspeltityöt; peltikatot, sadevesijärjestelmät ja listoitukset. Laaja kalusto mahdollistaa kaikki peltityöt.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Aihepiiri

 

Monier Oy | ESPOO

Kattotiilien valmistaja, kattotiilien asennusta

Monier Roofing Oy on Suomen johtava betonikattotiilien valmistaja. Asennuspalvelumme toimii koko Etelä-Suomessa. Tuotteet: Ormax, Ormax Protector ja Natur betonikattotiilet sekä Vittinge, Hollander, Nortegl ja KDN savikattotiilet. Meitä saat kaikki täydelliseen tiilikattoon tarvittavat kattotarvikkeet

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Kohderyhmä

 

Karvian Hirsirakentajat | SUOMIJÄRVI

Hirsirakennuksia, hirsirakentamista

Valmistamme pyöröhirsiset huvilat, saunat, aitat ja muut lisärakennukset kattavasta mallistostamme tai asiakkaan omien suunnitelmien mukaan, myös kalusteita tilauksesta. Joustava asiakaspalvelumme, laadukkaat materiaalimme ja toimitusvarmuutemme takaavat mökkirakentamisen onnistumisen. Käytämme rakennusmateriaalina korkealuokkaista, valikoitua ja tihiäsyistä talvikaadettua mäntyä. Mökit ja rantasaunat voidaan myös valmistaa asiakkaan omista puista. Teemme myös ikkuna- ja oviasennukset.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Varsinaisbitumi Oy | TURKU

Kattotöitä

Varsinaisbitumi Oy asentaa teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille kumibitumista ja polyesterikuidusta valmistettua Eurogum-katetta. Se on huopakattojen aatelia. Teemme myös piha- ja parkkitasojen vesieristystöitä. Korjaustarjouksemme sisältää maksuttoman kattoanalyysin sekä työn "avaimet käteen" periaatteella. Kysy myös vuosihuoltosopimustamme. Varsinaisbitumi Oy:llä on RALA-pätevyystodistus. Katso lisää www- kotisivuiltamme!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Valmistaa

 

Hattulan Rakennus ja Kattotyö | HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, kattoturvallisuustuotteita, katon rakennusta

Olemme kattotöihin keskittynyt rakennusliike. Toimitamme laadukkaita kattoremontteja pelti- ja huopakatteista, Icopalin ja Weckmannin tuotteita. Peltikattojen maalaus-, sekä pinnoitustyöt ovat osaamisalue, josta olemme ylpeitä. Erikoisosaamista löytyy kuparin työstämisestä aina paanukaton tekemiseen. Työt teemme huolella ja työssä käytämme vain parhaita materiaaleja. Olemme saaneet Rakentamisen laatu ry:n myöntämän Rala -pätevyyden, sekä oikeuden käyttää avainlipputunnusta. Tutustu sivuihimme!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

Kohderyhmä

 

Juhon Talot | TUUSULA

Erikoisalarakennusta, talonrakennusta

Avaimet käteen periaatteella takuulaatua, rakennussuunnittelusta sisustustöihin. Teemme omakotitalot, hallit, kalustovajat, päätykolmiot, kattokasetit, puiset suurelementit ja valutyöt ym. alan työt. Olemme erikoistuneet tiilien nostoon sekä suurelementtien, kattotuolien ja vesikattojen asennukseen

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Rakennus-ALHE Oy | TAMPERE

Talonrakennusta

Omakotirakentamisesta teolliseen tuotantoon tai osaurakointi ovat VAHVUUKSIAMME. Meillä on osaaminen niin uuden rakentamiseen kuin ikääntyneen kiinteistön saneeraukseen. Olemme erikoistuneet asunto-osakeiden ja kiinteistöjen kosteiden tiloja ja keittiöiden saneeraamiseen. * Perustukset * Elementtiasennukset * Muotti- ja valutyöt * Vesikattotyöt * Levytys- ja alakattotyöt * Saunaosastot * Vesieristykset ja laatoitukset

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Kajaanin Rakennusvisio Oy | KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistöarviointia, talonrakennusta, kuntotutkimuksia

Oletko ostamassa/myymässä kiinteistöä tai muuten vain kiinnostunut talosi kunnosta. Kajaanin Rakennusvisio on erikoistunut kiinteistöjen kuntotutkimuksiin, asuntokaupan kuntokartoituksiin, sekä vesivahinkojen tutkimuksiin. Teemme rakenteiden vauriokartoitukset, kiinteistöjen kuntokartoitukset, kosteusmittaukset, sekä kiinteistöjen kuivaukset ja korjaukset, kuten kylpyhuone ym. remontit. Palvelemme Kajaani, Sotkamo, Iisalmi, Vaala, Nurmes, Kuhmo, Vuolijoki alueella. KUIVIA TOSIASIOITA KOSTEUDESTA

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Hämeen Kattomiehet Oy | IKAALINEN

Katon rakennusta

Teemme kaikki kattoihin liittyvät työt kattotiilien asennuksista kattojen saneerauksiin edullisesti ja vankalla ammattitaidolla Pirkanmaalla sekä Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella. Valmistamme myös tiilejä. Oma vahva tuotemerkkimme on Ykköstiili. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.