Viemärien avausta

Viemärien avaus · viemärien avausta · viemärien avaukset · viemärien avauksia

Hakuehdolla viemärien avausta löytyi yhteensä 15 yritystä.

Rautasoini Oy - Hyötyjätelaitos TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, jätekuljetusta, asiakirjojen tuhoamista

Rautasoini Hyötyjätelaitos hoitaa kaikki jätehuolto-, kuljetus-, siirto- ja nostopalvelut miehistöllä ja kalustolla, jotka hallitsevat taatusti tehtävänsä. Palvelemme monipuolisesti sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Meidän bravuurimme on tämän päivän ympäristövaatimukset pilkulleen täyttävä jätehuolto, joka sisältää monipuoliset kuljetuspalvelut laidasta laitaan kuten esim. jätekuljetukset ja lokapalvelut. Tuhottaviin jätteisiin kuuluu mm. asiakirjat, DVD:t, CD:t, korput jne.

Palvelu:viemärien avaus
 

Suomussalmen Jätekuljetus Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa

Toimintamme käsittää normaalien kotitalousjätteiden kuljetukset, likakaivojen tyhjennykset, viemärin avaukset, vaihtolavakuljetukset, energiajätteen keräyksen ja murskauksen, arkiston tuhouksen. Kalusto: monilokeropakkaaja, imu/loka-auto, painehuuhteluauto, kaatopaikanhoitokone, jätemurskain ym., huolto- ja korjaamohalli sekä murskaushalli. Asiakkaat voivat toimittaa hyödynnettävää energiajätettä murskaushallille sopimuksen mukaan. Soitathan ja sovit ajan ennen tuloasi!

Palvelu:viemärin avaus
 

Helsingin Lokapalvelu VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Viemärien avausta

Teemme rautaisella ammattitaidolla viemärien avaukset, sulatukset ja painehuuhtelut. Imupaineyhdistelmäkalustolla teemme lähes kaikkea mahdollista puhdistustyötä nopeasti ja ammattitaidolla oli kyseessä sitten iso tai pieni työkohde. Painehuuhtelun lisäksi teemme DVD-kuvauslaitteistollamme kuntotarkastuksia. Pystymme testaamaan putkistojen kunnon, määrittämään vaurion tarkan kohdan ja lisäksi korjaamaan vauriot. Toiminta-aluettamme on Helsinki, Vantaa, Espoo. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:viemärien kunnossapito, viemärin kuvaus, viemärien painehuuhtelut
 

LVI-Työ Meskus Oy TAIVALKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, ilmastointiasennusta

Lvi Meskus on ilmastintointitöitä, vesijohtotöitä ja putkiasennuksia tarjoava yritys Koillismaalla Taivalkosken keskustassa. Urakoimme kaikki lvi-alan työt rakennusliikkeille, teollisuudelle ja yksittäisille rakentajille. Meiltä saat putkitarvikkeet, kylpyhuonevarusteet, hanat, lämminvesijärjestelmät, liittimet ja tiivisteet suoraan myymälästämme. Kodin, liikekiinteistön ja teollisuuden vesiputket ja tarvikkeet asennettuina. Temme myös viemäreiden kuvauksia ja avauksia.

Palvelu:Vesijohtojen ja viemäreiden sulatus
 

Ylä-Kainuun Jätehuolto Oy PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinausauto, jätehuoltoa, kiinteistönhuoltoa

Ylä-Kainuun Jätehuolto Oy toimii pääasiassa Puolangan kunnan alueella.Tarjoamme jäte ja kiinteistöhuoltopalvelua:Kunnat,teollisuudet,taloyhtiöt,yksityiset ja vapaa-ajan asunnot.Hinauspalvelua mm.Henkilö-ja pakettiautoille vakuutusyhtiöiden hyväksymällä kalustolla.Vaihtolavojen toimitus rakennus ja siivousjätteille.

Palvelu:Viemäreiden avaus
 

Rauman Tankkihuolto Oy KAARO

Viemärien avausta, öljysäiliöiden puhdistusta, jätehuoltoa

Rauman Tankkihuolto on toiminut vuodesta 1970, ja tänä päivänä pääpaikkamme sijaitsee Raumalla, josta käsin toimimme koko Suomen alueella. Öljysäiliöiden puhdistusautollamme säiliöiden puhdistukset sekä tarkastukset sujuvat vaivattomasti. Vaihtolava-autoilla voidaan hoitaa kaikenlaisten jätteiden, hiekan ja erilaisten maa-ainesten kuljetukset. Viemärinkuvauskalustollamme saadaan kartoitettua putkistojen kunto videonauhoituksen avulla. Imuautoilla sujuu kaivojen ym. lietteiden pumppaukset.

Palvelu:viemärien painepesut, viemäreiden videokuvaus, viemärin kuvaus, viemärin aukaisu
 

Länsi Suomen Pesu- ja Imutyö Oy RAISIO

Ympäristöpalveluja, puhdistuspalveluala, pesupalveluita

Suoritamme kaikenlaisia teollisuus-, julkisivu-, kone- ja laitepesuja. Meiltä löytyy myös erikoisvälineet ja varusteet kaasu-, kemikaali ja bensatöiden puhdistuksiin ja tarkastuksiin. Hoidamme kaikki viemäreihin ja porakaivoihin liittyvät huoltotoimenpiteet. Palveluihimme kuuluu myös tierumpujen pesut/aukaisut, vesipiikkaukset sekä hiekkapuhallukset. Kalustoomme kuuluu mm. kuivaimurit, yhdistelmä- sekä korkeapaineautot ja tehokas kuumavesipesuri Falch 500-bar. Luotettavaa ja laadukasta palvelua!

Palvelu:viemäreiden avaus
 

Haurun Jäteauto OULU

Jätehuoltoyhtiö, jätehuoltoa, jätekuljetusta

Haurun Jäteauto on vuonna 1957 perustettu oululainen jätehuoltoalan yritys, joka tarjoaa asiantuntevaa ja ammattitaitoista jätehuoltopalvelua Oulun kaupungissa sekä Oulun ympäristökunnissa. Haurun Jäteautolla on vankka kokemus jätehuoltoalasta ja sen kehityksestä. Pientaloasiakkaiden, kiinteistöjen, kaupan, teollisuuden ja rakennustyömaiden jätehuoltopalvelujen lisäksi Haurun Jäteautolla on kokemusta erilaisten tapahtumien mm. messujen, festivaalien ja konserttien jätehuoltopalveluista.

Palvelu:viemäreiden avaus, viemäreiden sulatus, viemäreiden huuhtelu
 

Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy KULENNOINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, kierrätystä

Ympäristönhuoltoa Punkaharjun, Kerimäen ja Savonlinnan talousalueella. Erityisalana kierrätystoiminta. Kauttamme jäteastioiden, konttien, puristimien, vaihtolavojen ja lokakaivojen tyhjennykset, viemärikuvaus, viemäreiden avaus, sulatus ja pesu sekä arkistojen tuhous. Meiltä myös puhdasvesikaivojen puhdistukset sekä jäteastioiden, konttien, puristimien ja jätehuoltotarvikkeiden myynti. Lisäksi tarjoamme erilaisia kuljetuspalveluja, nosturitöitä sekä kaivinkonetöitä.

Palvelu:viemäreiden kuvaus
 

Tankkihuolto Rantala & Lumme Oy LIETO

Jätehuoltoa

Suoritamme likakaivojen, saostuskaivojen sekä hiekan-, elintarvikerasvan- että öljynerotuskaivojen tyhjennyksiä omakoti- ja yritysasiakkaille. Kanssamme on mahdollista solmia myös tyhjennyssopimus.Viemärien avaukset ja painehuuhtelut, vesikaivojen puhdistukset, jätevesipumppaamoiden huollot sekä pienpuhdistamoiden huolto kuuluvat myös toimenkuvaamme.Toimitamme Biolan kaivopuhdistamot asennettuna Turussa, Raisiossa, Liedossa, Kaarinassa, Ruskolla, Vahdolla, Aurassa ja Tarvasjoella. OTA YHTEYTTÄ!

Palvelu:viemäritukoksien avaus
 

Loka-Veto VANTAA

Jätevesihuoltoja

Loka-Veto on toiminut jo vuodesta 1968 ja asiakaskuntaamme on pääkaupunkiseudun alueella. Hoidamme kaikki lokapalvelut ammattitaitoisesti 40-vuoden kokemuksella. Palvelumme toimii 24h vuorokaudessa ja hoidamme toimeksiannot nopeasti ja luotettavasti. Viemäreiden aukaisut, likakaivojen tyhjennykset ja märkäjätehuolto toimii kokonaisvaltaisesti koko pääkaupunkiseudulla. Voit luottaa keltaiseen kuljetukseen!

Palvelu:viemärin avaus, viemärin pesu, viemärin korkeapainehuuhtelu, viemärin huuhtelu
 

Peltolan LVIS-Poltinhuolto Oy KAARINA

Ilmastointilaitteita, LVI-asennusta

Vuodesta -93 osaavaa toimintaa! Tilaa julkisten rakennusten, asuinhuoneistojen, taloyhtiöiden, liiketilojen ja yritysten lvi-asennuksiin, huoltoon ja korjauksiin erikoistunut ammattilainen paikalle. Useat Turun ja Kaarinan seudun rakennusliikkeet sekä taloyhtiöt ovat vuosien ajan luottaneet laadukkaaseen alihankkijaan, jolta hymy ei hyydy eivätkä aikataulut petä. Ota yhteyttä!

Palvelu:viemärin avaus
 
 

Kuljetus ja jätehuolto Mäkiö Oy ORIPÄÄ

Jätehuoltoa

Kuljetus ja jätehuolto Mäkiö Oy on vuonna 1967 perustettu yritys. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaista jätehuoltoa Loimaan ja Auranmaan seuduilla. Jätehuollon palvelut kotitalouksille, taloyhtiöille ja liikeyrityksille:

Palvelu:viemärin avaus, viemärin pesu, viemärin kuvaus
 

Muuta hakua

Viemärien avausta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.