Virkkauslangat

Virkkauslangat

Hakuehdolla virkkauslangat löytyi yhteensä 3 yritystä.

teetee SHOP PORVOO

Käsityöliike, sisustusliike, lahjatavaraliike

teetee SHOP on sisustuksen ja käsitöiden life-style liike joka tarjoaa laajan valikoiman kotimaisia ja skandinaavisia tuotemerkkejä. Neulelankavalikoimaamme kuuluu kymmeniä tuotemerkkejä ja satoja värejä. Käsityöharrastajia palvelevat neulekahvilat kokoontuvat kerran kuukaudessa ja järjestämme ryhmille työpajoja. Ostosten lomassa voit levähtää sohvallamme ja nauttia kupin kaakaota tai cappucinoa.

Tuote:virkkauslangat
 
 

Naputiina / Autohuolto Hiltunen HAAPAVESI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, käsityöliike

Naputiina on lahjatavaramyymälä, joka valmistaa suomalaista käsitöitä vuosikymmenten kokemuksella. Valikoimasta löydät lahjatavarat, saunatuotteet, kodintekstiilit, keittiötekstiilit, lahjatavarat, korutarvikkeet, askartelutarvikkeet, käsityötarvikkeet, langat, neulelangat, virkkauslangat, nypläyslangat, huovutusvillat, t-paidat, pelit ja älypelit. Kirjomme tuotteisiimme koneella kauniit brodeeraukset ja painamme niihin kuvat, tekstit ja logot. Samassa kiinteistössä toimii Autohuolto HIltunen.

 
 

MT Color Wool Ky - Cafe 48 MIKKELI

Lounaskahvila

Liikkeessäni on laaja valikoima neulelankoja ja -tarvikkeita. Tarjolla on myös DMC:n mouline- ja virkkauslankoja sekä ristipisto- ja kanavatöitä. Myymälästä löytyy mm. tekemiäni persoonallisia, käsikutoisia päähineitä, sukkia, lapasia, huiveja, puseroita, koruja ja pieniä lahjatavaroita. Kysy 36 paikkaista saliamme juhlatilaisuuksiin! Lounasruokaa saa myös mukaan. Myymälä ja kahvila auki ma - pe 6.30 - 17. Aamupala 06.30 - 9.00 ja maukas lounas 11.00 - 13.00. Heinäkuu suljettu.

Tuote:virkkauslangat
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.