Virtuaalikierros Virtuaalikuva panoraama pallopanoraama

Virtuaalikierros Virtuaalikuva panoraama pallopanoraama

Hakuehdolla Virtuaalikierros Virtuaalikuva panoraama pallopanoraama löytyi yhteensä 65 yritystä. Tulokset 1—20:

Lumo Liikunta ja Hyvinvointikeskus-Turku TURKU

Kuntosali, kuntokeskus, solarium

Nautilus Wellness Club on nyt Luomo Hyvinvointikeskus Turussa. Kuntosalimme kattaa laajast kaikki saliliikunnan muodot.Kuntosalillemme pääset avainkortilla klo 6:00-22:00,meiltä kuntosaliohjelmat, ravinto-ohjelmat ja personal trainer palvelut.Yrityksille edulliset yritysssopimukset.Lasten hoito on järjestetty kuntosalimme perheenäideille.

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

K-rauta Kuninkoja RAISIO

Kauppakamarin jäsen

Rautakauppa

Uusi ja iso K-rauta Kuninkoja palvelee! K-rauta Kuninkoja on todellinen sisustamisen ja rakentamisen tavaratalo. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet ja palvelut niin remontoijalle, rakentajalle, kodin sisustajalle kuin ammattiostajallekin. Myymälämme upeista näyttelyistä löydät uusia ideoita omien unelmiesi toteuttamiseen. Meiltä saat tuotteet myös paikalleen asennettuna. Tervetuloa ostoksille!

Hakusana:virtuaalikierros virtuaalikuva panorama pallopanorama
 

Hotelli Ravintola Kurenkoski PUDASJÄRVI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pubi, yökerho, tanssiravintola, hotelliravintola

Hotelli-Ravintola Kurenkoski palvelee kaupungin keskustassa, torin kupeessa. Uudistetut, viihtyisät ravintolatilamme palvelevat kokoustiloina, tilausravintolana ja perhejuhlien loistavina puitteina. Keittiöstämme paikalliset herkut taikka toiveittenne mukaiset tarjoilut isollekin ryhmälle. Retkiryhmät ja muut matkustavaiset toivotamme tervetulleiksi Koillismaalaisen ruokapöydän ääreen. Pubimme palvelee joka päivä, tervetuloa laulamaan karaokea ja nauttimaan ruokalistamme antimista!

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Shell Kontiomäki KONTIOMÄKI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Huoltoasema, hampurilaisravintola, ravintola, lounaita, saunatilat

Shell Kontiomäki on valtatie 5:n varressa, 20 km Kajaanin pohjoispuolella.Oivallinen ruoka-ja ostospaikka vaikkapa laskettelureissulla Ukkohallaan ja Rukalle. Myymälässämme normaalien elintarvikkeiden, lehtien oluen ym. lisäksi Kainuun paras kalastustarvikevalikoima virveleistä vieheisiin, perkuupuukosta kalaverkkoihin.Laatumerkkejä kaikkien eränkävijöiden tarpeisiin.Kainuulaisia elintarvikeita ja käsitöitä, matkamuistoja,Kirjakassin kirjamyymälä, Kerman Saven keramiikkaa,Marttiini puukot.

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Timapuu TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsirakennuksia, grillikotia

Timapuun grillikota, kotasauna,ja huvimaja ovat tunnettuja Suomessa ja ulkomailla. Omakotiasujan saunaremontti voisi olla uusi kotasauna ja oleskelukota pihalle Grillikotamme ovat kodan muotoisia, kahdeksan kulmaisia, ja valmistamme myös erittäin tilavia 28,8 neliön kokoisia kotia isojenkin ryhmien käyttöön.Kota on toimiva pihasauna, viihtyisä kesäkeittiö, tunnelmallinen vierasmaja, yritysten erikoistila, kesämökin oleskelutila taikka kodin pihapiirin rentoutumiskeskus.

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Niemitalon Kahvila ja Kauppa KIPINÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikekauppa, lounasravintola, kahvila

Niemitalon Kahvila ja Kauppa on valtatie 20:n varrella Hetekyläntien risteyksessä, jossa on myös Lapin Sodan muistomerkki. Kahvila-Ravintolan lisäksi samasta pihasta löytyy viihtyisä korsu kokouskäyttöön, kauppa ja matkamuistomyymälä. Erikoistarjontaamme on koillismaalainen leipäjuusto joko lakkahillon kera tai ihan sellaisenaan. Erikoisuuksiamme ovat porotuotteet, kuten kylmäsavuporo ja poronkäristysliha, oma tuotteemme Niemitalon Leipäjuusto, sekä paikallinen ruisleipä ja rieska.

Aihepiiri:Virtuaalikierros Virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Rautia - K-Maatalous-Kesmotors Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, maatalouskoneiden jälleenmyyjä, remontteja, rakennustarvikkeita

Rautia Kajaani on täyden palvelun rautakauppa, josta saat myös remontti- ja asennuspalvelut sekä rahoituspalvelut, olipa kyseessä sisustaminen, kylpyhuoneremontti,peruskorjaus tai uuden rakentaminen. Noutopihaltamme puutavarat, laudat, paneelit, kyllästetty puu, rakennusraudat ja sementit. Laaja valikoima mönkijöitä, skoottereita, moottorikelkkoja, veneitä ja erilaisia puutarhakoneita.Kuljetuspalvelumme toimittaa ostoksesi perille joustavasti. Tervetuloa ostoksille.

Aihepiiri:Virtuaalikierros Virtuaalikuva Panoraama Pallopanoraama
 

K-rauta Rovaniemi ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikeliike, rautakauppa, remontteja, keittiökalusteita

K-rauta Rovaniemi on K-rauta -ketjun pohjoisin myymälä. Toteutamme K-rauta -konseptin mukaisen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihanrakentamisen esillepanon sekä myynnin Pohjois-Suomessa. Laajan kuljetusyhteistyöverkoston avulla toimitamme tavaraa koko Lapin alueelle. Kauttamme myös rakentamis-, remontti- ja asennuspalvelut. Remontoimme, rakennamme, asennamme. LVI- ja sähköasennukset, remontointitarvikkeet, sisustustarvikkeet ja työntekijät meiltä - joustavasti ja ammattitaidolla.

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

K-rauta Siilinjärvi - Siilin Rauta Oy SIILINJÄRVI

Rautakauppa, rakennustarvikkeita, sisustusta

K-rauta Siilinjärvi on täyden palvelun rautakauppa, josta löydät tarvikkeet niin rakentamiseen, remontoimiseen kuin sisustukseenkin. K-rauta asentaa puolestasi vaikkapa * ikkunat, ovet ja vesikatot * kodinkoneet * WC-istuimet, altaat, hanat ja suihkukaapit * kaakeli- ja vuolukiviuunit * sähkökiukaat. Muista myös kuljetuspalvelu: K-rauta kuljettaa ostoksesi perille! Pienet tai suuret paketit - kaikki kätevästi ja täsmällisesti kotiovelle.

Aihepiiri:Virtuaalikierros, virtuaalikuva, panoraama, pallopanoraama
 

Hotel Kämp HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Hotellipalveluita

Hotel Kämp tarjoaa hurmaavan sekoituksen historiallista eleganssia ja modernia särmää - yöpyminen Hotel Kämpissä on kokemus, joka todella miellyttää kaikkia aisteja. Kämp sijaitsee Esplanadin puiston kupeessa, keskellä kaupungin parhainta ostosaluetta joten merkkiliikkeet, satama sekä suosituimmat nähtävyydet ovat kaikki vain kävelymatkan päässä. Palveluihimme kuuluvat mm. laadukkaat ravintolat, monipuoliset juhla- ja kokouspalvelut sekä Day Spa ja kuntosali. Tervetuloa!

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Ravintola Crecian - Oulun Crecian Oy OULU

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kreikkalainen ravintola, ravintola

Jumalten luoman kreikkalaisen ruuan hohto kutsuu sinut nauttimaan aidosti kreikkalaisesta ruoasta. Oliivin neitsytöljy, vain tuoreet raaka-aineet, tarkoin valitut yrtit ja oikeat mausteet takaavat ainutlaatuisen makuelämyksen. Olemme nyt tuoneet nämä tuhansia vuosia vaalitut reseptisalaisuudet nautittaviksenne!

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Kouvolan K-rauta - Myllykosken Rauta Oy KOUVOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, sisustuskauppa, rautakauppa, rakennustarvikkeita

Kouvolan K-raudasta saat kaikki rakentamiseen ja asumiseen liittyvät tarvikkeet, ratkaisut sekä palvelut kätevästi ja nopeasti samasta paikasta. Tule tutustumaan myymälämme näyttelytiloihin, joissa on esillä valmiita keittiöitä, kylpyhuoneita, eteis- ja säilytysratkaisuja sekä erilaisia tulisijoja. Kouvolan K-raudassa panostetaan laajaan valikoimaan ja asiantuntevaan palveluun. Asiakas voi tarvittaessa saada myös suunnittelu-, asennus-, remontti- tai kuljetuspalveluja.

Aihepiiri:Virtuaalikierros, virtuaalikuva, panoraama, pallopanoraama
 

Oulun Golf - Sankivaara OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Golfkenttä, golfkeskus, golfausta

Oulun Golfkerho on Suomen kahdeksanneksi vanhin golfseura ja jäsenmäärältään Suomen suurimpia seuroja. Oulun Golf Oy on perustettu rakentamaan ja ylläpitämään Sankivaaran golfkenttiä ja Oulun Golfia voidaan pitää Pohjois-Suomen golfin lippulaivana. Sanki-kenttä (valmistunut 1992) on klassinen 18 reikää out ja in ilman että käydään välillä klubilla. Kentille on ominaista kangasmetsät, joenrannat ja yllättävän runsaslukuisat kauniit metsälammet. Tervetuloa viihtymään hienon lajin parissa!

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

OulunBaari-Neste/ Kotipizza OULU

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, pizzeria, grillejä

OulunBaarista löydät kaikki palvelut joita tarvitset. Autoilevat asiakkaamme saavat meiltä monipuoliset liikenneaseman palvelut, ravintolan noutopöytineen sekä huippuluokan pesukadun, jossa et kuluta kallista aikaa jonottamiseen. Jos tarvitset tilapäiseen kuljetukseen apua, vuokraamme pakettiautoja sekä peräkärryjä. Jos haluat järjestää juhlat, ammattitaitoinen pitopalvelumme auttaa sinua. Tervetuloa OulunBaariin - aina avoinna, ei koskaan kiinni!

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Tulikivi-studio ESPOO - Tulikivi Oyj ESPOO

Kauppakamarin jäsen

Tulisijoja, kivituotteita, kiviä, kylpyhuonetarvikekauppa, uuneja, laattoja

Tulikivi-studio Espoosta löydät mm. Tulikivi- ja Kermansavi uunit, graniittiset keittiötasot, marmori- ja vuolukivitasot kylpyhuoneisiin, lattia- ja seinälaatat, vuolukivi- ja marmorimosaiikit, graniittiset verhouskivet, pihakivet,... Tervetuloa tutustumaan Suomen laajimpaan luonnonkivimallistoon (vuolukivet, graniitit, marmorit, kalkkikivet, travertiinit, komposiitit, kvartsiitit, liuskekivet) Espoon Tulikivi-studioon!

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Wetteri Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autoliike, autokorjaamo, autohuoltoa, vaihtoautoja

Vuonna 1960 perustettu Wetteri-yhtiöt kuuluu seitsemän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon ja on Pohjois-Suomen johtavin autoliikekonserni. Wetteri -yhtiöiden edustuksiin kuuluvat Volvo-henkilöautot ja raskaat ajoneuvot sekä Renault, Land Rover, Ford, Jaguar, BMW, Mini, Honda, Mazda ja Hyundai -henkilöautot. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Autojen myynnin lisäksi Wetteri-yhtiöt hoitavat edustamiensa merkkien huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut.

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia TORNIO

Koulutuspalveluita

Jos haluat saada opiskella ammattiin tai hankkia lisäkoulutusta, Lappia on oikea paikka sinulle! Kuntayhtymä järjestää ammatillista ja muuta toisen asteen koulutusta, aikuiskoulutusta ja ammattikorkeakoulutusta siten kuin niistä kulloinkin voimassa olevassa lainsäädännössä säädetään sekä toimii koulutuksen alueellisena asiantuntijana ja aluevaikuttajana. Kuntayhtymä Lappian tehtävänä on varmistaa sen oppilaitosten toimintaedellytykset ja ylläpitää oppilaitosten toimintaa tukevia palveluja.

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Ammattiopisto Lappia - Tekniikan ala, Tietokatu KEMI

Ammattiopisto, koulutuspalveluita

Kemin Kivikankaan toimipaikka tarjoaa kulttuurialan, palvelualan ja tekniikan alan koulutusta. Tietokatu 2:ssa sijaitsevat mm. tekniikan alan oppilaskunnan ja yhteisten aineiden, sähköalan, paperiteollisuuden, laboratorio-alan, rakennusalan, kone- ja metallialan sekä talotekniikan opetuksen tilat mm. kolme atk-luokkaa, kolme laboratoriota, kemian ja paperialan mittahuoneet, sähköalan laboratoriot ja työsalit. Kone- ja metallialalla on käytössään nykyaikaiset koneet ja laitteet.

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Ammattiopisto Lappia - Hyvinvointiala, Kemi KEMI

Koulutuspalveluita, ammattiopisto

Meripuistokadulla Kemissä toimiva toimipaikka tarjoaa hyvinvointialan koulutusta. Hyvinvointialan oppimisympäristö tarjoaa riittävän määrän ajanmukaisilla opetusvälineillä varustettuja erikoisluokkia sekä hius- ja kauneusalan että lähihoitajakoulutuksen tarpeisiin. Hius- ja kauneuspysäkit toimivat myös opiskelijoiden työssäoppimispaikkoina. Pysäkit tarjoavat opiskelijatyönä asiakkaille kauneudenhoitoalan palveluita.

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 

Ammattiopisto Lappia - Kulttuuriala ja luontoala, Loue LOUE

Ammattiopisto, koulutuspalveluita

Louen toimipaikka sijaitsee Tervolan kunnassa; Rovaniemelle ja Kemiin on matkaa noin 60 km ja Tervolan kuntakeskukseen 17 km. Louella tarjotaan kulttuurialan ja luontoalan koulutusta. Kaunis maalaisympäristö on ilo silmälle. Toimipaikan lähellä sijaitseva Kätkävaara tarjoaa upean ympäristön ympärivuotiseen retkeilyyn, patikoimiseen, hiihtämiseen ja kaikenlaiseen ulkona liikkumiseen. Luonnossa liikutaankin usein myös varsinaisen opiskelun puitteissa.

Aihepiiri:virtuaalikierros virtuaalikuva panoraama pallopanoraama
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.