Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuudet

Hakuehdolla yksityistilaisuudet löytyi yhteensä 70 yritystä. Tulokset 1—20:

Turku Karting Oy TURKU

Karting-rata, kokoustilojen vuokrausta, saunatilat

Turku Karting on mikroautoradat, saunatilat ja ravintolatilat sisältävä vapaa-ajan harrastuskeskus. Meillä on sekä sisärata, että mittava ulkorata kartingin harrastamiseen. Arkipäivisin lounas ravintolassamme. Kokoustilojamme ja saunatilojamme voit vuokrata kokouksiin, illanviettoihin, polttareihin, yrityksen virkistyspäiviin. Yksityistilaisuuden voit järjestää kaikissa tiloissamme, ulkoradalla kesäisin ja sisäradalla ympäri vuoden. Järjestä oma karting kisa työporukallesi meillä.

Kohderyhmä:yksityistilaisuudet
 

Kiinteistö Oy Oulun Tetra OULU

Saunoja, kokouspalveluita, kongressipalveluja

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on liike- ja toimistotalo Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa, keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa. Kokoustilat: Kokoussaliin sopii 50-100 henkilöä riippuen siitä järjestetäänkö tila pöytien kanssa vai pelkillä tuoleilla. Salissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Aihepiiri:Yksityistilaisuus
 

Ravintola Nohadra OULU

Pizzeria, ravintola, ruokaravintola

Nohadra on kaunis kaupunki Pohjois-Irakissa. Nyt pääset nauttimaan Nohadran tunnelmasta myös Oulun Tuirassa. Nohadra ravintola on toiminut jo 8-vuotta ja luonut loistavan maineen herkullisena ravintolana. Viihtyisässä ravintolassa on kabinettitilat (34 hlö), laadukkain audiovisuaalisin järjestelmin. Kysy lisää myös yritysruokailusta ja kuljetuksesta. Kuljetamme vähintään 70€ arvoisen tilauksen kotiinkuljetuksena. Järjestämme myös juhlasi vaivattomasti ja koristelemme tilat haluamallasi tyylillä.

Palvelu:yksityistilaisuus
 

Ylöjärven keilahalli YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, keilahalli, liikuntakeskus

Kodikas, pieni keilahalli Ylöjärvellä. Hallissa voit harrastaa myös hohtokeilailua. Meiltä löytyy pallot ja kengät myös perheen pienimmille. Tilaussauna ja kokoustilat. Valmistamme ruoka-annokset tilauksesta. Kysy lisää!

Hakusana:yksityistilaisuus
 

Marketing Magic Oy RAISIO

Ohjelmapalveluja, pikkujouluohjelma

Taikuri Joni Suvanto tarjoaa viihdettä kaikenlaisiin tilaisuuksiin pyrkien luomaan elämyksiä ja muistoja, jotka säilyvät yleisön mielessä vielä esityksen jälkeenkin. Tutustu ohjelmakokonaisuuksiin sivuilla ja ota yhteyttä! Tehdään yhdessä tilaisuudestanne ikimuistoinen!

Palvelu:yksityistilaisuudet
 

Taste Of India OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Ravintola, ruokaravintola

Taste Of India vie sinut matkalle läpi intialaisen ruokakulttuurin. Kauniissa ja viihtyisässä ravintolassa voit valita suosikkisi laajasta ruokalistastamme. Tule ja rakastu! Meiltä lounas edulliseen hintaan joka arkipäivä. Lisäpalveluina järjestämme yksityistilaisuuksia kuten pikkujouluja ja kokouksia tyylikkäässä kabinetissamme. Toimitamme myös ruokaa yksityistilaisuuksiin kuten saunailtoihin, sekä ruoka-annoksia työpaikoille. Meiltä saa myös Take Away -annokset.

Aihepiiri:Yksityistilaisuus
 

Indian Cuisine OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, ruokaravintola

Vuodesta 2007 lähtien ravintolamme on tarjonnut ensiluokkaisia makuelämyksiä eksoottisen ruoan ystäville Oulun keskustassa. Hienostunut mausteiden ja yrttien käyttö on antanut intialaiselle ruoanlaitolle kuuluisan maineen lämmittävän kiihkeänä ja luovana. Annoksemme ruokkivat niin sielua kuin ruumista, kauniilla väreillä ja runsaina annoksina. Palvelumme on nopeaa ja hymy kuuluu joka tilaukseen! Viihtyisässä ravintolassamme on tilaa 58 henkilölle. Voit tehdä varauksesi helpoiten puhelimitse.

Palvelu:Yksityistilaisuudet
 

Wood Bar OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Pubi, ravintola

Wood Bar on kaikkien puubaarihenkisten ihmisten ravintola Oulun rautatieaseman lähellä ravintola Tähteä vastapäätä Pakkahuoneenkadulla. Viihtyisä seurusteluravintola, jossa edulliset juomat ja viihtyisä ympäristö. Vip-tilojamme voit varata synttäreihin, polttareihin, illanistujaisiin, kokoustiloiksi tai vain porukan hauskanpitoon. Saat tarjoilut toivomustesi mukaan ja oman tarjoilijan käyttöösi, tilaa on noin 30:lle henkilölle. Puubaari on kohtaamispaikka, jossa palvelee iloinen henkilökunta.

Yhteystiedot: Yksityistilaisuudet
050 3492605

 

Villa Haikari LOHJA

Tilausravintola, juhlapalveluja, kesäravintola

Villa Haikari on Lohjanjärven rannalla sijaitseva upea vanha puinen huvila, joka tarjoaa romanttiset puitteet niin kahveille, ruokailulle kuin illanviettoonkin. Villa Haikarissa voit järjestää hauskat syntymäpäivät, kesäjuhlat tai vaikka häät. Meiltä löytyy palveluita niin isoille kuin pienillekin ryhmille sekä yritystilaisuuksiin. Meiltä löytyy myös upea kesäterassi. Etsitkö kesäksi juhlapaikkaa? Ota yhteyttä niin järjestämme Teille ikimuistoiset juhlat!

Kohderyhmä:yksityistilaisuudet
 

Pizzeria Finlandia RAAHE

Kebabravintola, pizzeria, ruokaravintola

Viihtyisä ja hyvän tunnelman omaava pizzeriamme sijaitsee aivan Raahen ydinkeskustassa. Suussa sulavat pizzat, kebabit ja salaatit valmistamme vahvalla ammatitaidolla. Listaltamme löydät pizzaa joka makuun. Palvelemme asiakkaitamme aamusta yömyöhään. Poikkea pizzalle tai ota mukaan.

Palvelu:yksityistilaisuudet
 

Juhlatalo Kokki - Sirkka-Liisa Leino IKKALA

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Juhlatila Kokki sijaitsee Nummi-Pusulan Ikkalassa 8 km Karkkilan keskustasta. Kokin talo tarjoaa juhlatilat noin 80 vieraalle. Suosittu lounas pitopöydässämme on katettuna joka sunnuntai. Vanhan talon arvokas tunnelma luo upeat puitteet perhejuhlien kuten häiden tai syntymäpäivien järjestämiseen. Pitokokkimme valmistaa maukkaan aterian toiveidenne mukaan. Voimme järjestää myös muuta oheisohjelmaa, esim. musiikkia. Pihapiirin vanha navetta on kunnostettu tanssitilaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:yksityistilaisuus
 

Cafe Charlotta LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, pitopalvelu

Cafe Charlotta on vuonna 2000 perustettu lounas-kahvila keskellä Lahtea. Kahvilamme ja A'la Carte -ravintolamme sijaitsee kauppakeskus liikkeessä Anttilan talossa. Valmistamme lounaan lisäksi itse kaikki pullat, kakut ja muut leivonnaiset. Huippu kondiittorimme loihtii suussa sulavat herkut juhliisi tai vaikka päivän piristykseksi, pitopalvelu myös asiakkaan tiloissa. Meillä sinun on mahdollisuus pitää kokousta hienoissa erilaisissa "kokoustiloissa" keskellä kaupunkia. Ota yhteyttä!

Palvelu:yksityistilaisuus
 

DYNASET Offroad Areena YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntosali, liikuntakeskus

DYNASET Offroad Areena on Suomen ensimmäinen offroad-halli, jossa kuntoileminen on hauskaa ympäri vuoden, 24h/7pv. Rata on supercross-tyylinen kovapohjainen, kaikille haasteita antava ja alkajalle helppo tekniikkarata. Hyvä valaistus, ilmanvaihto ja aina siisti rata tekevät offroadaamisesta turvallisen kuntoilunautinnon kaikille harrastajille. Offroad-hallissa voi harrastaa motocrossia, enduroa, trialia, ATV-mönkimistä, RC-autoilua sekä maastopyöräilyä, -juoksua jne. Tervetuloa Ofroadaamaan!

Palvelu:yksityistilaisuus
 

Ravintola Hella & Huone TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, juhlapalveluja, kokouspalveluita

Hella & Huone on 38 asiakaspaikkainen tunnelmallinen ravintola Tampere-talon vieressä, Tampereen sydämessä. Keittiömme ideologia pohjautuu ranskalaiseen ruokakulttuuriin, jota sävyttävät uudet innovatiiviset ajatukset. Haluamme yllättää ja tuottaa makuelämyksiä, joita et helposti unohda. Jos haluat todella hemmotella itseäsi ja seuralaisiasi, keittiömestarin omistama Hella&Huone; on varmasti oikea osoite. Ravintola on muunneltavissa myös yksityistilaisuuksia sekä kokouksia varten. Tervetuloa!

Palvelu:yksityistilaisuus
 
 

Uunisaari HELSINKI

Tilausravintola

Kaunein saari nautiskeluun Jykevät kalliot, mahtavat tervalepät ja meri antavat tuulahduksen suomalaisesta saaristolaistunnelmasta. Uunisaari on kaukana arjen kiireestä, vaikka sijaitseekin aivan Helsingin keskustan läheisyydessä, merisataman edustalla, vain kolmen minuutin venematkan päässä Kaivopuiston rannasta. Talvisin saareen kuljetaan sinne rakennettua siltaa pitkin. Kokoukset Yritystilaisuudet Yksityisjuhlat

Hakusana:yksityistilaisuudet
 
 

Gasthaus Lohja Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hotelli, juhlapalvelu, ravintola, tilausravintola, majoitusta, kokoustilojen vuokrausta, aamiaista, kokoustilat, saunatilat

Uusi nimemme on Gasthaus Lohja ja olemme 3.3.2014 alkaen olleet avoinna päivittäin; nyt siis majoitustilamme ovat käytössä myös viikonloppuisin ja koko kesän. Tulemme kevään kuluessa uudistamaan hotellin huoneita, vastaanottotiloja sekä saunatilat majoitustoiminnan siitä kuitenkaan häiriintymättä. Kevään lopulla avaamme kesäterassin ja sen yhteydessä myös ravintolapalvelumme laajenevat. Eri kokoisia huoneita on 18. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Palvelu:yksityistilaisuudet
 
 

Neljä Kaesaa Lounas - Kahvila KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounaskahvila

Tervetuloa neljäkaesaan!! Lounasta tarjoilemme ma-pe 10-15. Lounaslistamme löydät http://www.neljakaesaa.fi/lounas.htm. Tunnelmallisissa ja viihtyisissä tiloissamme voi järjestää myös erilaisia perhejuhlia, kokouksia sekä muita tapahtumia. Neljässä Kaesassa on tilaa jopa sadalle henkilölle.Toteutamme erilaisia tarjoiluja kokouskahveista juhlaruokailuihin tapauskohtaisesti jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi.Tarjoamme pitopalveluamyös muissa tiloissa järjestettäviin tapahtumiin.

Hakusana:yksityistilaisuus
 
 

Äksyt Ämmät - Aktiivilomat Nurmeksessa NURMES

Kauppakamarin jäsen

Majoituspalveluja, matkailupalveluja

Yrityksemme Äksyt Ämmät on perustettu vuonna 1995. Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu. Teemme yhteistyötä paikallisten matkailuyritysten kanssa. Tarjoamme luonnonläheisiä, liikunnallisia lomia; tavallisia luontoelämyksiä, joista matkalaisilla on aikaa nauttia.

Palvelu:Yksityistilaisuudet
 
 

Apila Ravintolat KANGASALA

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilausravintola, juhlatilat

Apila Ravintola Apilan Vesijärvisalissa nautit maittavan aamiaisen, lounaan tai päivällisen. Lisäksi kokous- ja juhlatilat muuntuvat joustavasti erilaisiin tilaisuuksiin. Mausteena maisema. Tervetuloa kotisivullemme www.tolpparavintolat.fi

Palvelu:yksityistilaisuudet
 
 

Kuljetus Kassinen Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailuautoja, limusiini

Kuljetus Kassinen - vuokraa asuntoautoja, asuntovaunua ja limousinea Kempele - Oulu. VUokraamme modernit, nykyaikaiset hyvin varustellut asuntoautot, joissa matkailet hyvillä mielin. Asuntoautoja kolme, joista kahteen voi ottaa lemmikin mukaan. Asuntovaunun vuokraus: Adrian perhevaunu 7:lle. Lincoln Town Car - Limousine kyydillä saat luxus kyydin hääpaikalle, eläkepäivien viettoon, polttareihin ja muihiin tähtihetikiin. Katso kuvat ja varaustilanne verkkosivuilta tai soita.

Hakusana:tilausajo häihin ja yksityistilaisuuksiin
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.