Yritysten perustaminen

Yritysten perustaminen

Hakuehdolla yritysten perustaminen löytyi yhteensä 120 yritystä. Tulokset 1—20:

Posion Kehitysyhtiö Oy POSIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Yritysneuvontaa, kehitysyhtiö, yritystoiminnan kehittämistä

Posion Kehitysyhtiö Oy on Posion kunnan omistama yhtiö, jonka pääasiallisena tehtävänä on toimia kunnan yritysneuvontaan ja elinkeinojen kehittämiseen suuntautuvien toimenpiteiden edistäjänä ja toteuttajana. Posion kunnan elinkeinostrategiaa valmistellaan yhdessä kunnan hallinnonuudistamistyön kanssa. Yritysneuvontaa saa joko puhelimitse tai henkilökohtaisesti sopimalla tapaaminen puhelimitse.

Aihepiiri:Hankkeilla toteutettavat yritysten kehittämiset, Yrityksen perustaminen, Yritysten toimintaedellytykset, Yrityksen rahoitusasiat, Yrityksen kehittäminen
 

Kainuun Sora Oy PALTAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä, maarakennusta, kaivinkonetöitä, lavettikuljetusta, murskeasema

Kainuun Sora on Paltamossa toimiva monipuolinen maarakennusalan yritys, joka tarjoaa maa-aineksia,teiden kunnosapitoon, rakennustyömaille ja yksityisille asiakkailleen. Lavettikuljetuksemme mahdollistaa noin 50 tonnia painavien koneiden ja laitteiden kuljetuksen. Murskeasemiltamme erilaisia maa-aineksia tarpeen mukaan. Seulottuja maa-aineksia rakentamiseen, täytemaaksi, piharakentamiseen ja teiden kunnossapitoon. Kuljetuskalustomme mahdollistaa myös isojen kohteiden maa-ainestoimitukset.

Aihepiiri:tonttien perustaminen
 

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry - Turism- och Restaurangförbund rf HELSINKI

Elinkeinoelämän järjestö

MaRa on matkailu-, hotelli-, ravintola- ja elämyspalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan edunvalvoja. MaRassa on 2 400 jäsentä, joilla on yli 5 500 toimipaikkaa. Itsenäisenä työmarkkinajärjestönä ja Elinkeinoelämän keskusliiton jäsenenä MaRa vastaa sekä elinkeino- että työmarkkinapoliittisesta edunvalvonnasta ja palveluista. Liitto tarjoaa jäsenilleen neuvonta- ja tiedotuspalvelujen lisäksi laajat jäsenedut!

Palvelu:yrityksen perustaminen
 

Laskentapalvelu Oy - Tilishop Oy VANTAA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Palveluihimme kuuluvat kaikki tilitoimistopalvelut ja yrityksen taloushallinnon hoitaminen yrityksen perustamisesta lähtien. Räätälöimme tarpeidesi mukaisen palvelukokonaisuuden. Tilitoimistopalveluitamme ovat: kirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta, laskutus, verotus ja reskontrat. Meille on tärkeää että toimeksiantosi hoidetaan viivytyksettä KLT-asiantuntemuksella. Toimimme pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Palvelu:yhtiöiden perustaminen
 

Kainuun Lähivakuutus- Kajaanin Toimisto KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Vakuutusyhtiö, vakuutuksia

Valtakunnallinen Lähivakuutus-ryhmä palvelee kaikissa kodin, yrityksen ja maatilan vakuuttamiseen liittyvissä asioissa. Keskinäisenä yrityksenä olemme asiakkaittemme omistama. Meillä on yli 545 000 asiakasomistajaa ja hoidamme yhteensä 2 miljoonaa vakuutusta.Kajaanin toimistomme palvelee Kauppakadulla Kajaanin keskustassa. Tule keskustelemaan kotivakuutuksista, yrityksesi tai maatilasi vakuutusasioista. Muista myös matkavakuutuksemme ja nuorisovakuutus. Tervetuloa paikalliseen vakuutusyhtiöön.

Hakusana:Yrityksen vakuutukset, Yrityksen perustaminen, Yritysten kiinteistöjen ja irtaimistaon ja toiminnan vakuutukset, Yritysten henkilöstön vakuutukset
 

Oulun Yrittäjät ry OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Yhdistys, elinkeinoelämän järjestö

Oulun Yrittäjät ajaa paikallisella tasolla yrittäjien asioita osallistumalla keskusteluihin, työryhmiin ja ottamalla kantaa paikallisia yrittäjiä koskeviin päätöksiin. Olemalla aktiivisesti mukana vaikutamme erityisesti pienempien yritysten oloihin, jokainen oululainen yrittäjä voi osallistua toimintaamme ja saada siten oman äänensä kuuluviin. Pyrimme ensisijaisesti vaikuttamaan hiljaisesti, ennen kuin tapahtuu, näin vältymme äänekkäältä jälkitoiminnalta.

Palvelu:yrityksen perustaminen
 

Muhoksen Yrittäjät ry

Suomen Yrittäjien jäsen

Yhdistys

Mimmistä ja Armista tunnettu Muhos sijaitsee 35 kilometriä Oulusta kaakkoon. Kunnan halki virtaava Oulujoki halkoo myös maiseman. Joen eteläpuolella alkavat Pohjanmaan laajat tasangot ja pohjoispuolella Kainuun vaarat yhtenäisine metsineen. Muhos- ja Poikajoen yli 30 metriä syvissä kanjoneissa viihtyy harvinainen kasvisto ja Rokuan vaaroilla erikoiset metsäkankaita peittävät jäkälämatot. Muhos on nimensä mukaisesti maisemaltaan muhevaa ja hyvin moni-ilmeistä.

Palvelu:yrityksen perustaminen
 

Taloushallintopalvelut Tili-Kankare KYRÖ

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto, koulutuspalveluita

Yrittäjän tukena arjen haasteissa vuosien kokemuksella. Tili-Kankare on monialainen taloushallintopalveluja tuottava toimisto, jonka palveluista on helppo rakentaa jokaiseen yritykseen sopiva kokonaisuus. Tili-Kankare on pienten- ja keskisuurten yritysten toimintaan keskittynyt taloushallintopalveluja tuottava yritys. Perinteisen kirjanpidon lisäksi esimerkiksi osto- ja myyntireskontran ulkoistaminen vapauttaa yrittäjän keskittymään oman työnsä tekemiseen. Soita rohkeasti ja kysy.

Palvelu:yritysten yhtiöittäminen, yritysten perustaminen
 

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät Ry OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Järjestö

Toiminnan tarkoituksena on parantaa alueellaan yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä, lisätä yrittäjien painoarvoa yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja luoda myönteistä asennetta yrittäjyyteen.

Palvelu:yrityksen perustaminen
 

Kokkolan Yrittäjät ry - Karleby Företagare rf KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Järjestö

Kokkolan Yrittäjät ry. on jo vuonna 1934 toimintansa aloittanut yrittäjäyhdistys. Yhdistyksen tehtävä on valvoa jäsenkuntansa etuja sekä huolehtia jäsenensä toiminta-ympäristöstä ja heidän hyvinvoinnistaan. Toinen tärkeä tehtävä on vaikuttaa kaupungin poliittiseen päätöksentekoon ja tutustuttaa eri vaikuttajatahot yrittäjien näkemyksiin sekä luoda kaupunkiin yrittäjämyönteinen ilmapiiri. Yhdistys ottaa yhteyksiä ja pyrkii yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Iloitse yrittäjyydestä, tule mukaan!

Aihepiiri:yrityksen perustaminen
 

Oulaisten Yrittäjät ry OULAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Elinkeinoelämän järjestö

Oulaisten Yrittäjät ry on paikallinen yrittäjäyhdistys, johon kuulumalla olet samalla mukana Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien toiminnassa. Kuulut siis yrittäjäjärjestöön, jonka jäseninä on jo yli 110 000 yritystä Suomessa. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on parantaa alueellamme yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä, lisätä yrittäjien painoarvoa kunnallisessa päätöksenteossa ja luoda myönteistä asennetta yrittäjyyteen.

Palvelu:yritykset, yrityksen perustaminen
 

Haukiputaan Yrittäjät ry HAUKIPUDAS

Elinkeinoelämän järjestö

Haukiputaan Yrittäjät ry on elinkeinopoliittinen etujärjestö, joka valvoo Haukiputaan yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja kuntatasolla. Paikallisyhdistyksen keskeisimpiä tehtäviä on edustaa jäsenkuntaansa suhteessa kunnanhallintoon, tiedottaa yksityisen yritystoiminnan merkityksestä ja toimintaedellytyksistä, yhdistää yrittäjäkunta kiinteäksi ammatilliseksi yhteenliittymäksi ja hoitaa keskusliiton ja aluejärjestön paikallisyhdistykselle antamat tehtävät.

Aihepiiri:yrityksen perustaminen, yritys
 

Kempeleen Yrittäjät ry KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Yhdistys, elinkeinoelämän järjestö

Kempeleen Yrittäjät ry:n keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja kehittää yrittäjien ja yritysten toiminnallisia edellytyksiä Kempeleessä sekä toimia jäsenyritysten elinkeino- ja talouspoliittisena edunvalvojana.

Aihepiiri:yrityksen perustaminen, yritys
 

Hyrynsalmen Yrittäjät ry HYRYNSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Yhdistys

Hyrynsalmen Yrittäjät Ry on Kainuun Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien paikallinen hyrynsalmelainen yhdistys. Hyrynsalmen Yrittäjät ajaa paikallisella tasolla yrittäjien asioita osallistumalla keskusteluihin, työryhmiin ja ottamalla kantaa paikallisia yrittäjiä koskeviin päätöksiin. Olemalla aktiivisesti mukana vaikutamme erityisesti pienempien yritysten oloihin, jokainen yrittäjä voi osallistua toimintaamme ja saada siten oman äänensä kuuluviin.

Aihepiiri:Yrityksen perustaminen
Asiakkaina:Hyrynsalmen yritykset
 

Suomussalmen Yrittäjät Ry SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Elinkeinoelämän järjestö, yritysneuvontaa

Suomussalmen Yrittäjät on Kainuun Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys, jossa on 133 jäsenyritystä (03/2011). Paikallisyhdistyksen keskeisimpiä tehtäviä on edustaa jäsenkuntaansa suhteessa kunnanhallintoon,tiedottaa yksityisen yritystoiminnan merkityksestä ja toimintaedellytyksistä,yhdistää yrittäjäkunta kiinteäksi ammatilliseksi yhteenliittymäksi ja hoitaa keskusliiton ja aluejärjestön paikallisjärjestölle antamat tehtävät.

Hakusana:Yrityksen lakiasiat, Yrityksen perustaminen, Yrityksen verottaminen
 

Team Botnia Oy TORNIO

Kauppakamarin jäsen

Työvoimatoimisto, elinkeinopalveluita

Team Botnia Oy on Tornion kaupungin ja pk-yritysten omistama kehittämisyhtiö, jonka tarkoituksena on alueen elinkeinoelämän kehittäminen ja monipuolistaminen sekä työllisyyden edistäminen. Yhtiö harjoittaa pääoman sijoitusta perustettaviin ja kehittyviin yrityksiin, hankkii toimitiloja sekä neuvoo yrityksiä perustamiseen, paikkakunnalle siirtymiseen ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Palvelu:yrityksen perustaminen, yrityksen kehittäminen
 

Keminmaan Yrittäjät ry

Elinkeinoelämän järjestö

Yrittäjäjärjestö tarjoaa jäsenilleen vaikutuskanavan kunnalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen sekä toimialakohtaiseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut. Mukana on yrityksiä kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinnin toimialoilta.

Palvelu:yrityksen perustaminen
 

Kuivaniemen Yrittäjät ry

Suomen Yrittäjien jäsen

Elinkeinoelämän järjestö

Kuivaniemen Yrittäjät ajaa paikallisella tasolla yrittäjien asioita osallistumalla keskusteluihin, työryhmiin ja ottamalla kantaa paikallisia yrittäjiä koskeviin päätöksiin. Olemalla aktiivisesti mukana ja vaikutamme erityisesti pienempien yritysten oloihin, jokainen yrittäjä voi osallistua toimintaamme ja saada siten oman äänensä kuuluviin.

Palvelu:yrityksen perustaminen
 

Iin Yrittäjät Ry II

Suomen Yrittäjien jäsen

Elinkeinoelämän järjestö

Iin Yrittäjät ry on elinkeinopoliittinen etujärjestö, joka valvoo Iin yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja kuntatasolla. Paikallisyhdistyksen keskeisimpiä tehtäviä on edustaa jäsenkuntaansa suhteessa kunnanhallintoon, tiedottaa yksityisen yritystoiminnan merkityksestä ja toimintaedellytyksistä, yhdistää yrittäjäkunta kiinteäksi ammatilliseksi yhteenliittymäksi ja hoitaa keskusliiton ja aluejärjestön paikallisyhdistykselle antamat tehtävät.

Aihepiiri:Yrityksen verotus, Yrityksen lakiasiat, Yrityksen perustaminen
 

Pirkanmaan Yrittäjät Ry TAMPERE

Elinkeinoelämän järjestö

Pirkanmaan Yrittäjät ry on maakunnan pienten ja keskisuurten yritysten sekä yrittäjien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistoimintajärjestö.

Palvelu:Yrityksen perustaminen
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.