Yritystilaisuus

Yritystilaisuus

Hakuehdolla yritystilaisuus löytyi yhteensä 85 yritystä. Tulokset 1—20:

Turku Karting Oy TURKU

Karting-rata, kokoustilojen vuokrausta, saunatilat

Turku Karting on mikroautoradat, saunatilat ja ravintolatilat sisältävä vapaa-ajan harrastuskeskus. Meillä on sekä sisärata, että mittava ulkorata kartingin harrastamiseen. Arkipäivisin lounas ravintolassamme. Kokoustilojamme ja saunatilojamme voit vuokrata kokouksiin, illanviettoihin, polttareihin, yrityksen virkistyspäiviin. Yksityistilaisuuden voit järjestää kaikissa tiloissamme, ulkoradalla kesäisin ja sisäradalla ympäri vuoden. Järjestä oma karting kisa työporukallesi meillä.

Kohderyhmä:yritystilaisuus
 

Kiinteistö Oy Oulun Tetra OULU

Saunoja, kokouspalveluita, kongressipalveluja

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on liike- ja toimistotalo Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa, keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa. Kokoustilat: Kokoussaliin sopii 50-100 henkilöä riippuen siitä järjestetäänkö tila pöytien kanssa vai pelkillä tuoleilla. Salissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Aihepiiri:Yritystilaisuus
 

Tampereen Särkänniemi Oy - Ravintola Näsinneula TAMPERE

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsen

Ravintola

Ravintolamme hyödyntää Suomen vuodenaikojen parhaita antimia ja tarjoaa mieleenpainuvia ruokaelämyksiä lähituottajien laadukkaista raaka-aineista. Huolella valittu laaja viinivalikoimamme täydentää gastronomiset nautinnot. Tunnelmallinen miljöö, hyvä palvelu, upeat maisemat sekä tasokkaan keittiön tarjoamat elämykset ovat ravintola Näsinneulan tunnusmerkkejä. Tervetuloa arjen yläpuolelle!

Palvelu:yritystilaisuudet, yritystilaisuus
 

Tampereen Särkänniemi Oy - Särkänniemen Elämyspuisto ja Näsinneula TAMPERE

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsen

Huvipuisto, elämystoimintaa, nähtävyys

Särkänniemen Elämyspuisto tarjoaa ympäri vuoden virkkeitä ja sopivaa tekemistä koko perheelle. Kaikenikäisille tarkoitettujen hauskojen huvilaitteiden lisäksi alueella on Näsinneulan näkötorni, Delfinaario, Lasten Eläintarha, Akvaario ja Planetaario sekä Sara Hildenin taidemuseo. Puistossa vierähtää helposti koko päivä!

Palvelu:yritystilaisuus
 

Ravintola Finlaysonin Palatsi TAMPERE

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, nähtävyys

1898 valmistunut historiaa huokuva Finlaysonin Palatsi sijaitsee luonnonkauniin Wilhelm von Nottbeckin puiston katveessa. Remontoitu palatsi soveltuu erinomaisesti näyttävien hää-, perhe- ja yritysjuhlien järjestämiseen. Palatsin eurooppalaistyylinen keittiö täyttää toiveet ammattitaidolla!

Palvelu:yritystilaisuus
 

Ylöjärven keilahalli YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, keilahalli, liikuntakeskus

Kodikas, pieni keilahalli Ylöjärvellä. Hallissa voit harrastaa myös hohtokeilailua. Meiltä löytyy pallot ja kengät myös perheen pienimmille. Tilaussauna ja kokoustilat. Valmistamme ruoka-annokset tilauksesta. Kysy lisää!

Hakusana:yksityis- ja yritystilaisuudet, yritystilaisuus
 

Marketing Magic Oy RAISIO

Ohjelmapalveluja, pikkujouluohjelma

Taikuri Joni Suvanto tarjoaa viihdettä kaikenlaisiin tilaisuuksiin pyrkien luomaan elämyksiä ja muistoja, jotka säilyvät yleisön mielessä vielä esityksen jälkeenkin. Tutustu ohjelmakokonaisuuksiin sivuilla ja ota yhteyttä! Tehdään yhdessä tilaisuudestanne ikimuistoinen!

Palvelu:yritystilaisuudet
 

Villa Haikari LOHJA

Tilausravintola, juhlapalveluja, kesäravintola

Villa Haikari on Lohjanjärven rannalla sijaitseva upea vanha puinen huvila, joka tarjoaa romanttiset puitteet niin kahveille, ruokailulle kuin illanviettoonkin. Villa Haikarissa voit järjestää hauskat syntymäpäivät, kesäjuhlat tai vaikka häät. Meiltä löytyy palveluita niin isoille kuin pienillekin ryhmille sekä yritystilaisuuksiin. Meiltä löytyy myös upea kesäterassi. Etsitkö kesäksi juhlapaikkaa? Ota yhteyttä niin järjestämme Teille ikimuistoiset juhlat!

Kohderyhmä:yritystilaisuudet
 

Cafe Charlotta LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, pitopalvelu

Cafe Charlotta on vuonna 2000 perustettu lounas-kahvila keskellä Lahtea. Kahvilamme ja A'la Carte -ravintolamme sijaitsee kauppakeskus liikkeessä Anttilan talossa. Valmistamme lounaan lisäksi itse kaikki pullat, kakut ja muut leivonnaiset. Huippu kondiittorimme loihtii suussa sulavat herkut juhliisi tai vaikka päivän piristykseksi, pitopalvelu myös asiakkaan tiloissa. Meillä sinun on mahdollisuus pitää kokousta hienoissa erilaisissa "kokoustiloissa" keskellä kaupunkia. Ota yhteyttä!

Palvelu:yritystilaisuus
 

Helsingin Vesibussit Oy HELSINKI

Laivaristeilyjä, risteilyjä

Unohtumattomia merielämyksiä Sinulle ja seuralaisillesi. 90-150 paikkaiset suomalaiset puulaivamme luovat puitteet kauneimpaan suomalaiseen kesäiltaan. Siipiratasalus Vispilä kyyditsee koko yrityksen henkilöstön sekä muut vieraasi pitkin kauneinta Helsingin vesitietä. Saat tilausristeilyt niin perhe- ja sukujuhliin kuin myös yritys- ja virkistystilaisuuksiin. Reittivalinta ja herkullinen tarjoilu sovitaan tapauskohtaisesti. Korkeasaaren liikenne. Pyydä tarjousta meiltä risteilykaudesta 2013.

Hakusana:yritystilaisuus
 
 

TILAUSKEITTIÖ-BUEN GUSTO PINSIÖ

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu

Suunnitteletko tilaisuutta,joka muistetaan hyvästä ruoasta?Buen Gusto on tilauskeittiö palveluksessasi-Hyvällä Maulla!Voit tilata meiltä esimerkiksi:kokoustarjottavat,ruokakokonaisuuksia tapahtumaan kuin tapahtumaan tai kahvipöytätarjottavat juhlatilaisuuksiin. Voit tilata meiltä kokonaispalvelun, johon sisältyy ruoan lisäksi myös esillepano ja tarjoilu. Jos tarvitset ainoastaan tarjottavat tilaisuuteen, toimitamme ne sinulle sovittuna aikana sovittuun paikkaan.Järjestämme myös muistotilaisuudet

Palvelu:yritystilaisuudet
 
 

West Shooters ry HELSINKI

Ampumarata

West Shooters ry on helsinkiläinen ampumaseura, jolla on vaativammatkin kriteerit täyttävä 25 metrin ampumarata. Järjestämme yritys- ja ryhmätilaisuuspaketteja jotka sisältävät aseet, turvallisuus- ja käyttökoulutuksen, sekä valvonnan radalla. Vuokraamme erilaisia ja -kaliberisia aseita, mukaanlukien Smith & Wesson .500, Taurus Raging Bull .454 Casull ja kertatuli Suomi-konepistooli. Ratavuokraan kuuluu kuulosuojaimet ja suojalasit. Ampuminen radallamme ei vaadi jäsenyyttä.

Palvelu:yritystilaisuuksia
 
 

Helsingin Purjelaivakonttori HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Laivaristeilyjä

Helsingin Purjelaivakonttori järjestää yli 40 vuoden kokemuksella purjehduksia aidoilla vanhanajan purjelaivoilla. Purjealukset Astrid, Ingrid ja Svanhild tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Lounas merellä, tunnelmallinen iltahetki, päivä saaristossa, muutaman päivän kurssi tai palaveri ainutkertaisessa ympäristössä. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää. Varaa oma purjelaiva!

Palvelu:yritystilaisuus purjelaivalla
 
 

Perinnepurjelaiva s/v Valborg - Valborg Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Laivaristeilyjä

Perinnepurjelaiva s/v Valborg jatkaa suomalaista meriperinnettä nykyaikaisella tavalla ja perinteitä arvostaen. Häät, illanvietot, rapujuhlat, työkaverin läksiäiset, koulutustilaisuudet tyylikkäästi ja näyttävästi. Pikkujoulut merellä ja purjehdukset ryhmämatkoille. Lähde koulupurjelaiva s/v Valborgin mukana merelle! Purjehduskoulutusta ja myös nuorisopurjehduksia! Lähtö ja paluu Pohjoisrannan Halkolaiturista! Katso lisää www-sivuiltamme!

Palvelu:yritystilaisuudet
 
 

La-Bamba Finland Oy / Ravintola Ranta-aura HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Lounasravintola, cateringia

Suunnitteleeko yrityksenne juhlatilaisuutta tai muuta yritystapahtumaa. Tai suunnitteletko esim. häitä tai syntymäpäiväjuhlia? La Bamba hoitaa järjestelyt puolestanne ammattitaidolla. Yrityksille löytyvät myös viihtyisät kokoustilat noin 100:lle henkilölle. Tarjoilu on olennainen osa onnistunutta tilaisuutta. Keittiössämme syntyvät niin herkulliset coctailpalat kuin taidokkaiden pitopöytien antimetkin ammattitaidolla, arkisempia palavereja, lounaita ja saunailtoja unohtamatta. Tervetuloa!

Palvelu:yritystilaisuudet
 
 

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, risteilyjä

IHA Lines Oy Helsinki Cruises tarjoaa upeaa ohjelmaa aivan keskeltä kaupunkia. Tervetuloa kokemaan elämyksiä Helsingin saaristossa. Suuren m/s Doris -laivan lounas- ja illallisristeilyt Kauppatorilta. Tasokas ravintola: kuuluisa merilounaspöytä sekä à la carte, A-oik. Lisäksi tilausristeilyt yrityksille, ryhmille ja juhlan aikaan! Useita eri aluksia. Järjestämme luotettavasti yritystilaisuudet, elämykset, virkistys- ja tiimipäivät, syntymäpäivät, häät, juhlat... Söderskärin majakka.

Palvelu:yritystilaisuudet
 
 

Pito-Aitta Pirjo Kuitunen Tmi - T:mi Pito-Aitta Pirjo Kuitunen OTAVA

Suomen Yrittäjien jäsen

Juhlapalveluja

Täyden palvelun catering! Suunnittelemme ja toteutamme joustavasti ja laadukkaasti arki- ja juhlatilaisuuksien tarjoilut ja kattaukset. Palvelujamme mm.:Catering -palvelut, hääjuhlat, muistotilausuudet, ruokapitopalvelut, syntymäpäivä- ja valmistujaisjuhlat sekä perhejuhlat. Tulemme asiakkaan osoittamiin tiloihin, käytössämme on astiat n.400 hengelle, tarjoilijat ja kylmälaittein varustellut pakettiautot . Tule kotisivullemme tutustumaan palveluihimme. Luodaan yhdessä ikimuistoiset juhlat!

Hakusana:yritystilaisuudet
 
 

Pro Fantasy Safari Oy - OFF ROAD Maastoautosafarit POHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Elämystoimintaa

Pro Fantasy Safari on maastoautosafareihin erikoistunut elämyspalveluyritys. Järjestämme safareita, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja haasteita Etelä-Suomen suurimpiin kuuluvan Laipanmaan erämaa-alueella n.50km Tampereelta. Maastoautosafarit ovat loistavaa ohjelmaa yrityksen virkistyspäivään, polttareihin tai yksinkertaisesti hauskanpitoon hyvällä kaveriporukalla! Kaikkiin safareihin sisältyvät asiakkaan toiveiden mukaiset ruokailut, kahvit, varusteet sekä teoria- ja turvakoulutus!

Palvelu:yritystilaisuus
 
 

Kastrulli Juhla-Lounaspalvelu SIUNTIO KK

Suomen Yrittäjien jäsen

Juhlapalveluja

Juhla- ja pitopalvelu yksityisille ja yrityksille mm. häät, perhejuhlat, muistotilaisuudet sekä kokouspalvelut.

Hakusana:yritystilaisuudet
 
 

Sea Catering Oy HELSINKI

Pitopalvelu, juhlapalveluja

Sea Catering on vuonna 1995 perustettu pitopalvelu joka järjestää tilaisuutesi ja tarjoilusi oli kyseessä pieni ryhmä tai suuremmatkin pidot. Hoidamme myös juhlatilojen vuokraukset sekä ohjelmapalvelut. Sea Catering on luotettava yhteistyökumppani kaikessa tilaisuuksien järjestelyissä. Halutessanne hoidamme kaiken alusta loppuun asti, aina kutsujen lähettämisestä ja juhlapaikan valinnasta alkaen loppusiivoukseen. Oli tilaisuutesi rento tai juhlava, hoidamme sen aina tyylikkäästi, Ota Yhteytt

Palvelu:Yritystilaisuudet
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.