Vianor löytää webistä markkinoita autonrenkaille ja pikahuoltopalveluille

— Yhteistyömme Opasmedian kanssa lähti liikkeelle hyvinkin yksinkertaisesta asiasta: pidimme palvelun yhteydessä tarjotuista kartoista, Vianor Oy:n markkinointisuunnittelija Roope Tähkä muistelee.

Yritykset voivat selkeiden karttojen avulla helposti näyttää sijaintinsa asiakkailleen. Näyttävä ja selkeä karttapalvelu latautuu nopeasti, tiedot ovat suuren käyttäjäjoukon ulottuvilla. Visuaalisuus tekee vaikutuksen.

— Haluamme kohdata asiakkaamme joka kerta laadukkaasti ja niin, että hän saa tarvitsemansa avun, sillä yrityskuva ja palvelukyky ovat meille erittäin tärkeitä asioita. Internet on asiakkaillemme merkittävä tiedonsaantikanava ja meille tapa saada yritystämme tutuksi, Tähkä vahvistaa.

— Seuraamme tarkasti, mitä kautta asiakkaat sivuillemme tulevat. Opasmedian kautta tullut vierailijavirta on ollut bisneksemme kannalta erittäin hyvälaatuista — ihmisiä, jotka ovat oikeasti kiinnostuneita renkaidemme, vanteidemme ja palvelujemme ostamisesta.

Maailmankylän markkinoilta Kemijärven kulmille

Hyvä näkyvyys Opasmedian verkkopalveluissa ruokkii Roope Tähkän mukaan Vianorin hiljattain käynnistynyttä webbikauppaa.

— Myynti on lähtenyt hyvin liikkeelle, ja odotukset ovat kovat. Pidämme palveluamme ainutlaatuisena koko maailmassa: asiakas saa tilattua ja varattua verkon kautta renkaat, vanteet, asennuspalvelut ja asiointiajan.

— Pyrimme siihen, että saisimme paikalliset aspektit näkyviin hakukoneissa. Siinäkin Opasmedia on osoittautunut onnistuneeksi ratkaisuksi. Palvelemme Kemijärveltä Helsinkiin 67 myyntipisteessä ja olemme liittäneet palveluun kaikki toimipisteemme.

Kasvavassa ja kansainvälistyvässä Vianorissa arvostetaan sitä, että tarvittavat muutokset toimipaikkojen yhteystietoihin ja hakemistoihin tapahtuvat nopeasti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Tietojen ajantasaisuus on tärkeää. Opasmedian palvelu mahdollistaa Vianorille lisäksi sen, että yrityksen lehti- ja radiomainonta löytyy myös verkosta.

www.vianor.fi

Vianor

  • » koko Suomen kattava rengasliikeketju
  • » 67 myyntipistettä

Saavutetut hyödyt

  • » Vianor yrityshaussa
  • » paikallinen löydettävyys
  • » opastavat kartat
  • » asiakasohjaus yrityksen kotisivuille
  • » tukee brandimarkkinointia
  • » ajantasaiset tiedot
  • » lehti- ja radiomainonta verkossa

Referenssit

Vianor löytää webistä markkinoita autonrenkaille ja pikahuolto­palveluille
Vianor Oy / Roope Tähkä